fienru
ETUSIVULLE

307

PÄIVÄÄ
JOULUUN

 

Film Friendly   

Erikoislaatuisia mahdollisuuksia audiovisuaalisille tuotannoille

Yrityksemme on osallistunut Lapin elokuvakomission järjestämään Film Friendly -valmennukseen keväällä 2011. Tunnemme elokuva-alan perustarpeet ja olemme sitoutuneet palvelemaan tuotantoryhmiä joustavasti, tehokkaasti ja luotettavasti.

Tervetuloa kuvaamaan Lappiin!
Lapin elokuvakomissio: http://www.filmlapland.fi

SantaPark ja Joulukka tarjoavat toimivat, tunnelmalliset ja moneen muuntuvat puitteet erilaisille audiovisuaalisille tuotannoille, joita kohteissa onkin tehty jo satoja.

SantaParkin luolasto ulottuu 1,3 hehtaarin alalle ja sisältää monenlaisia pieniä ja suuria tiloja sekä tuotantojen toteuttamiseen että niiden tukitoiminnoille. Luolastossa ei olla säiden armoilla ja sinne voi rakentaa erilaisia lavastuksia. Valo- ja äänitekniikkaa löytyy omasta takaa ja sisään voi ajaa vaikka kuorma-auton.

Joulukan laaja yksityinen maa-alue (35ha) arktisen metsämaiseman keskellä, järven rannalla ja satumaisine rakennuksineen on ainutlaatuinen ympäristö ulkoilmakuvauksille. Sinne voidaan järjestää helposti mm. huskyt, porot ja moottorikelkat, suuriakin joukkokohtauksia sekä lumi- ja jäärakennelmia. Myös Joulukan yksityistiet ovat tuotantojen käytössä.

Tilojen lisäksi kauttamme saa tuotantojen tarvitsemia palveluita, kuten majoitus, kokous- ja tuotantotilat, catering-palvelut ja ajoneuvojen vuokraus. Erityislaatuisten elämyksien asiatuntijoina kauttamme saa tuotantoavustajien lisäksi ammattitaitoisia esiintyjiä: näyttelijöitä, sirkustaiteilijoita, oikeita tonttuja ja tietysti aidon Joulupukin. SantaPark ja Joulukka ovat tarjonneet tapahtumapaikan monille lastenohjelmille, mainoksille, haastatteluille ja televisiosarjoille. Meillä kuvaa 30-40 televisioryhmää vuosittain. Vierainamme ovat olleet vain muutamia mainitaksemme:

24-osainen koko perheen seikkailurealitysarja Rescue Santa (Aitomedia-tuotantoyhtiö)

"Santa" kokopitkä kansainvälinen elokuva

Reuters

BBC Blue Peter lastenohjelman Christmas Special 2 osaa

Story House Productions

Coachtour (Channel 4)

Santa Claus Song Festival (Storyof...)

NBC Today Christmas Special

Volvon mainoskuvaukset

Channel 4 (UK) useita tuotantoja

ITV (UK) useita tuotantoja

NBC Morning News, TV M6 France, PVP1 Poland, Belgian RLTV Christmas Special, TV Canal Sur Espanja, NTV Russia, Nova TV, RAI3 Italy (useita tuotantoja)

MTV3 suomi ja Story Of..

”Bachelor” Ukraine

Santa Claus Song Festival China

Lähetä meille kysely sähköpostilla osoitteeseen info(a)santapark.com!