fienru
ETUSIVULLE

307

PÄIVÄÄ
JOULUUN

 

SantaPark kokous- ja kannustekohteena

Etsitkö täysin uniikkia kokoustilaa erikoisvieraillesi, jotka ovat jo nähneet kaiken?

SantaPark, Joulupukin kotiluola, tarjoaa erikoispuitteet niin isoille kuin pienillekin kokoontumisille. Vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä kaupungista, piilossa hälyltä ja muilta ihmisiltä, voit vastaanottaa kokousvieraasi lyhyelle tapaamiselle tai viettää koko päivän lounastaen ja illallistaen Santa Parkissa maan alla.

Saman katon alla on valittavanasi erilaisia tiloja mieltymystesi mukaan: pienen ja intiimin kokouksen järjestämme takkatulen loisteessa ja pipareiden tuoksussa autenttisessa lappilaispirtissä, jossa tarjolla on tuoretta välipalaa, kahvit tai vaikkapa terästetyt juomat. Ryhmätyöt sujuvat oman rauhan tarjoavissa erillisissä pöydissä muualle luolan kujille sijoitelluissa workshop-tiloissa. Auditorion tarpeeseen valmistelemme ”Tonttukoulun”, joka koostuu lavasta, videotykistä, äänentoistosta sekä portaittaisesta katsomosta, josta on suora näkymä lavalle jokaiselta istuimelta. Auditorio on rakennettu 50:lle kokoustajalle.

Iso kokous sujuu ihan yhtä vaivatta kuin pienempikin: Santa Parkin Keskusaukealle mahtuu istumaan pöytäkunnittain 400 henkeä, koko tilaan 500 henkeä ja illallistamaan 800 henkeä. Seisomatilaa on tuhansille. Keskusaukean lava toimii näkyvänä puhujapönttönä ja lavalle voidaan heijastaa informaatiota ja kuvia. Keskusaukealle mahtuu helposti myös bändi, tanssilattia sekä erilaiset äänentoistolaitteistot.

Kaikki Santa Parkin tilat ovat saman katon alla ja muunneltavissa juuri toivomaasi istumajärjestykseen.
Kokousta virkistämään erilaiset rastipelit, ryhmätyöt sekä joukkuehenkeä kasvattavat leikit räätälöidään toiveittesi mukaisesti talon puolesta hyväksi käyttäen luolan tarjoamia resursseja sekä runsasta mielikuvitusta!

SantaParkin taianomaiset illalliset

Napapiirin raja kulkee Santa Parkin luolan kohdalla, ja sisällä luolassa tuon maagisen rajan voi ylittää ainoana maailmassa 50 metriä maan pinnan alapuolella. Mikä elämys onkaan alittaa Napapiirin raja Napapiirin Alituksen kohdalla Santa Park luolassa, jossa sataa lunta vuodenajasta riippumatta ja jatkaa illalliselle valkoiseen lumimaailmaan, missä ei tule kylmä!

Napapiirin alituksen kautta pääsee ihailemaan Santa Parkin jäägalleriaa. Valkoisiin pukeutunut jääprinsessa elää kylmässä jäämaailmassaan jäägalleriassa, jossa valkoisten jääpuikkojen ja huurteisten talon harjanteiden välissä, hengitys höyryää ja kirpakka pakkanen piristää mieltä -myös keskellä kesää! Jäägallerian talvisessa maisemassa jääprinsessan tarinat heräävät henkiin jääveistosgalleriassa, jonka siimeksessä jääprinsessa tarjoaa varpaita lämmittelevän, salaisella reseptillä valmistetun taikajuoman jäästä valmistetusta lasista.

Jäägalleria luo upeat puitteet erikoisvieraille, sillä galleriavierailun jälkeen vieraat pääsevät takaisin lämpimään, vaikka maisema onkin edelleen valkoinen. Jäägallerian ja Napapiirin alituksen ravintolan valkoisessa maailmassa voidaan kattaa illallinen tai lounas kolmellekymmenelle hengelle.

 Santa Parkin maanalaisessa luolassa on toki tilaa isommallekin juhlalle: keskusaukean Kota-ravintolaan muutaman kymmenen metrin päähän jäägalleriasta mahtuu juhlijoita jopa 1200. Romanttisen kepeä, tai jännittävän säpäkkä tanssishow kruunaa illallisen keskusaukealla, kun ammattilaisista koostuva tanssiryhmä kiipeää Santa Parkin lavalle tervehtien vieraita, live bändi saa tanssijalan vipattamaan ja teemallisten juhlien mukainen baari tarjoilee parhaat cocktailit illan pikkutunneille saakka. Tai haluatko kenties esitellä vieraillesi yhden maailman tunnetuimmista julkisista henkilöistä? Joulupukkihan se ottaa vieraita henkilökohtaisesti vastaan Santa Parkin kotiluolassaan, jossa vierailu ikuistetaan yhteiseen valokuvaan.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen events(a)santapark.com