fienru
ETUSIVULLE

307

PÄIVÄÄ
JOULUUN

Joulupukin tukikohdat

SantaPark

Joulupukin maanalaisessa luolastossa, jännittävässä SantaParkissa, voit kokea joulun lämmintä tunnelmaa! Keskellä tonttujen puuhia ja piparintuoksua saat tavata Joulupukin hänen työhuoneessaan.

Joulukka

Astu unelmiesi tarinaan!

Satojen vuosien salailun on ohi! Tontut ovat viimein päättäneet kutsua vieraita Joulupukin salaiseen piilopaikkaan, Joulukkaan. Joulukka on taianomainen paikka, joka sijaitsee syvällä metsän siimeksessä. Talvikaudella Joulukan tontut ottavat vieraita vastaan erityisohjelman mukaisesti.

Joulukassa voi osallistua tonttujen puuhiin, tavata peikkoja ja jättimäisiä metsän eläimiä, löytää Joulupukin salaisen komentokeskuksen tai jopa tavata itse Joulupukin! Ainutkertainen ja eksklusiivinen Joulukka sijaitsee vain 20 minuutin ajomatkan päässä Rovaniemeltä, arktisessa havumetsässä. Sinne voi saapua auton lisäksi myös moottorikelkalla tai poroilla.

Tontut, peikot ja heidän ystävänsä rakastavat raitista ilmaa. Joulukan metsäinen ympäristö tarjoaakin mahtavat puitteet erilaisille ulkoilma-aktiviteeteille. Potkukelkkailu, lumileikit, husky- ja poroajelut sekä moottorikelkkailu onnistuvat omassa rauhassa. Kokemuksen yksityisyyden takaa Joulukan sijainti metsän keskellä ja Sierijärven rannalla. Siellä tähdet ja revontuletkin erottuvat tavallista kirkkaampina.

Ohjelmien lisäksi Joulukan satumaisessa ympäristössä järjestetään myös tunnelmallisia illallisia, joissa tarjotaan kielen mukanaan vieviä lappilaisia herkkuja. Se antaa unohtumattomat puitteet häille, valmistujaisille ja muille elämäsi tärkeimmille päiville.

Tutustu Joulukan mystiseen maailmaan: Joulukka