fienru
ETUSIVULLE

307

PÄIVÄÄ
JOULUUN


Ikimuistoiset häät

SantaPark on erikoistunut arktisten häiden suunnitteluun ja toteuttamiseen. Kesälläkin häät voidaan järjestää kimaltelevan jään keskellä. Lumoavassa jäägalleriassa hääpari astuu jäiselle alttarilleen keskellä kesää! Jäägallerian talvinen maisema luo upeat puitteet talvi- kuin kesähäillekin, sillä seremonian jälkeen hääpari ja vieraat pääsevät takaisin lämpimään, vaikka maisema onkin edelleen valkoinen.

Entäpä jos häät järjestettäisiin aivan ainutlaatuisessa paikassa, jollasta ei löydy mistään muualta maapallolla? Napapiirin raja kulkee SantaParkin luolan kohdalla, jossa tuon maagisen rajan voi ylittää ainoana maailmassa 50 metriä maan pinnan alapuolella. Mikä muu tuottaisikaan hääparille onnea, kuin mennä naimisiin Napapiirin alituksen kohdalla SantaParkin luolassa ja jatkaa illalliselle valkoiseen lumimaailmaan, missä ei tule kylmä!

Jäägallerian ja Napapiirin alituksen ravintolan valkoisessa maailmassa voidaan hääillallinen ja kakkukahvit kattaa kolmellekymmenelle hengelle, mutta SantaParkin maanalaisessa luolassa on tilaa isommallekin juhlalle: keskusaukean Kotaravintolaan muutaman kymmenen metrin päähän jäägalleriasta mahtuu juhlijoita useita satoja. Romanttisen kepeä tai jännittävän säpäkkä musiikki- ja/tai tanssiesitys kruunaa hääillallisen keskusaukealla.

Lähetä meille hääkysely sähköpostilla osoitteeseen events(a)santapark.com