fienru
ETUSIVULLE

307

PÄIVÄÄ
JOULUUN

 

Usein kysyttyä


Milloin SantaPark on avoinna?

- SantaPark on avoinna talvi- ja kesäkausilla. Löydät tarkat aukioloajat kohdasta AUKIOLOAJAT JA SIJAINTI.  SantaPark on avoinna tilauksesta myös talvi- ja kesäkausien ulkopuolella. 


Missä SantaPark sijaitsee ja miten sinne pääsee?

- SantaPark sijaitsee pohjoiseen (Ivalo, Kemijärvi) suuntaan menevän E4 tien varrella n. 7 km Rovaniemen keskustasta. Omalla autolla pääsee suoraan E4 tieltä parkkipaikalle. Paikallisbussi nro 8 kulkee välillä Rautatieasema - Rovaniemen keskusta - SantaPark - Joulupukin Pajakylä – SantaPark - Rovaniemen keskusta useita kertoja päivässä. Myös taksikyydillä pääsee aivan etuoven eteen.

Mistä ostan SantaParkin sisäänpääsyn?

- Sisäänpääsy maksetaan lipputontulle SantaParkin sisällä sijaitsevaan lipunmyyntipisteeseen. Hyväksymme maksuvälineinä pankkikortit, Visa Electronin, Visan, Maestron, Mastercardin, American Expressin sekä Diners Clubin luottokortit ja Amerikan dollarit. Kesäisin hyväksymme myös Ruotsin ja Norjan kruunut ja talvella Iso-Britannian punnat. 


Paljonko taksi maksaa SantaParkiin?

- Taksikyyti Rovaniemen keskustasta SantaParkiin maksaa n. 20 euroa.


Onko SantaParkissa tiettyinä päivinä erityisen paljon vierailijoita?

- Joulun ystäviä on SantaParkissa joinakin talvikauden päivinä huomattavasti enemmän kuin toisina päivinä. Ilmoitamme internetsivuillamme Ajankohtaista-osiossa ruuhkapäivien tilanteesta ja internetsivuillemme tulee pian kalenteri, johon merkitsemme päiväkohtaisen tilanteen. 


Onko Joulupukin kotiluolassa kylmä?

- SantaPark on kokonaan katettu sisätila eli talvitakkeja ja pipoja ei tarvitse luolassa touhutessa. Päällysvaatteet voi jättää itsepalvelunarikkaan lipunmyynnin viereen.


Saako omalla kameralla ottaa kuvan Joulupukista?

- Toki saa. Joulupukin työhuoneessa vierailevista otetaan myös ns. virallinen kuva pukin kanssa ja kuvan voi halutessaan lunastaa itselleen.


Saako SantaParkiin tuoda eläimiä?

- SantaParkiin ei saa tuoda eläimiä. Erityispoikkeuksena opaskoirat.


Saako SantaParkissa tupakoida?

- SantaParkin sisätiloissa tupakointi on kielletty. 


Onko SantaParkissa ensiapupistettä?

- SantaParkissa on ensiapuhuone. Ota tarvittaessa yhteys luolan tonttuihin.


Miten liikuntaesteiset on SantaParkissa huomioitu?

- SantaParkissa on todella leveät ja tasaiset käytävät sekä tilavat WC-tilat liikuntaesteisille. Myös aktiviteetit ovat hyvin saatavilla (matalat kynnykset). Invaparkkipaikkaa ei varsinaisesti ole, mutta auton voi ajaa portista sisään ja kuljettaa asiakkaan SantaParkin ovelle, minkä jälkeen auto tulee jättää alapihan parkkipaikalle.


Voiko SantaParkista saada pyörätuolin käyttöön?

- SantaParkissa on muutaman pyörätuoli asiakaskäyttöön. Lipputontulta saa lisätietoja.


Mistä voi tiedustella SantaParkiin jääneitä löytötavaroita?

- Löytötavarat kerätään luolasta päivittäin. Ensisijaisesti löytötavaroita kysytään lipputontulta.


Voiko SantaParkissa vuokrata lastenrattaita?

- SantaParkissa on muutamia lastenrattaita asiakaskäyttöön. Rattaat saa käyttöönsä vierailun ajaksi 30 euron panttimaksua vastaan. 

Onko SantaParkissa lastenhoitohuonetta?

- Kyllä, ensimmäinen löytyy heti lipun myynnin WC tiloista!


Miten ruoka-aineallergiat on huomioitu Kotakahvilan tarjonnassa?

- Kotakahvilan valikoimassa on gluteenittomien ja maidottomien tuotteiden lisäksi herkkuja, joissa ei ole kanamunaa tai pähkinää. Lounaslistalla on aina kasvisvaihtoehto. 


Miten liikuntaesteiset on SantaParkissa huomioitu?

- SantaParkissa on todella leveät ja tasaiset käytävät sekä tilavat WC-tilat liikuntaesteisille. Myös aktiviteetit ovat hyvin saatavilla (matalat kynnykset). Invaparkkipaikkaa ei varsinaisesti ole, mutta auton voi ajaa portista sisään ja kuljettaa asiakkaan SantaParkin ovelle, minkä jälkeen auto tulee  jättää alapihan parkkipaikalle. 


Voiko SantaParkista saada pyörätuolin käyttöön?

- SantaParkissa on muutaman pyörätuoli asiakaskäyttöön. Lipputontulta saa lisätietoja.


Voiko SantaParkissa majoittua?

- Kyllä, SantaParkin kupeeseen avataan 19 marraskuuta 2016 Arctic TreeHouse Hotel. Lisätietoa löydät nettisivuiltamme www.arctictreehousehotel.com