fienru
ETUSIVULLE

90

PÄIVÄÄ
JOULUUN

Joulupukki haluaa sinut

Maailman lahjakkain työnantaja etsii osaajia

SantaPark Arctic World on vuodesta 1997 toiminut perheyritys. Elämyksiin erikoistunut SantaPark Arctic World tunnetaan etenkin Suomen johtavana jouluntaitajana. Tarjoamme kansainvälisille asiakkaillemme teemapuisto-, ravintola-, ohjelma-, hyvinvointi- ja majoituspalveluja ainutlaatuisissa ympäristöissä. Ensi jouluna elämyspalettimme täydentyy tyylikkään yksilöllisellä Arctic TreeHouse Hotelilla.

Joulupukin valtuuttamana haemme talvisesongiksi 2016–2017 palvelukseen iloisia, reippaita ja ahkeria kansainvälisessä ympäristössä viihtyviä työntekijöitä Napapiirin tuntumassa sijaitseviin, kiinnostaviin ja vetovoimaisiin matkailukohteisiin.

Etsimme nyt

  • • tonttuja
  • • Joulupukin tuuraajia
  • • myyjiä
  • • tarjoilijoita
  • • kahvilatyöntekijöitä
  • • kokkeja
  • • siivoojia

Lisäksi haemme vastaanoton vuoropäällikköä Arctic TreeHouse Hoteliin

Palkkaus: TES:n mukainen
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan, loka-/marraskuu 2016
Työaika: osa-aikatyö
Työn kesto: 1 - 3 kk

Arvostamme kansainvälistä osaamista, kielitaitoa sekä yrittäjämaista asennetta. Tarjoamme mahdollisuuden päästä osaksi innovatiivisten elämystentuottajien joukkoa. Olethan stressinsietokykyinen ja kykenet työskentelemään niin ryhmässä kuin itsenäisestikin. Ymmärrät sesonkimatkailun luonteen ja tartut innolla työtehtäviisi. Työ tapahtuu pääosin englannin kielellä. Venäjän, espanjan, italian, ranskan, saksan tai kiinan kielen taito on työssä eduksi, kuten myös ensiapukoulutus, ajokortti sekä aiempi kokemus matkailualan työtehtävistä. Ravintolatyöntekijöiltä vaaditaan hygieniapassi.

Lähetä hakemuksesi ja kuvallinen CV:si 11.9.2016 mennessä osoitteeseen rekrytointi@santapark.com

Lisätiedot Joulupukin tuuraajien osalta arkisin ma-pe klo 8-16 numerosta 050 517 6979/Vuokko, tai sähköpostitse rekrytointi@santapark.com.

Muiden osalta lisätiedot arkisin ma-pe klo 8-16 välillä numerosta 050 517 6978/Ana, tai sähköpostitse rekrytointi@santapark.com.

 SANTAPARK OY: TIEDOTE 23.09.2014

MAAILMAN PARAS ELÄMYSTUOTTAJA 2014 -PALKINTO SANTAPARKILLE SUOMEEN

SantaPark Oy vastaanotti USA:ssa vuoden 2014 Elämystuottaja-palkinnon. Elämysteollisuuden vuoden 2014 maailman parhaiten lavastetun elämyksen Elämystuottaja-palkinnon jakoivat Joseph Pine ja Jim Gillmore vuosittaisessa think About gaalassa USA:ssa. Aikaisemmin palkinto on jaettu vain kerran USA:n ulkopuolelle, ja silloin se meni Tanskaan, Lego-yhtiölle. Palkinto on jaettu vuodesta 1999 alkaen. USA:ssa palkinnon ovat saaneet muun muassa Geeq Squad sekä American Girl Place yritykset.  

Palkinto annetaan vuosittain yhtiölle, joka esimerkillisesti käyttää elämysteollisuuden periaatteita ja käytäntöjä lavastaessaan maailmanluokan elämyksiä asiakkailleen. SantaParkin palkinnon perusteena olivat poikkeuksellinen kyky todella unohtumattomien elämysten visualisoinnissa, suunnittelussa sekä innovoinnissa.

”SantaParkin laajentuminen ja aitojen, oikeiden jouluelämysten kysyntä ei ole jäänyt huomaamatta elämysteollisuuden ammattilaisilta maailmalta.” toteaa Ilkka Länkinen, SantaParkin toimitusjohtaja. ”Vuoden 2009 jälkeen on SantaParkissa ollut lähes tuhat työntekijää, ja loistava tiimimme on tehnyt vuosia lujasti töitä saadakseen SantaParkin elämykset huippuluokkaan. Mahtava tunnustus kaikille meidän yhteistyökumppaneille sekä henkilökunnalle.” jatkaa Länkinen.

“Olemme seuranneet SantaParkin toimintaa ja operaatiota useiden vuosien ajan”, kertoo Joseph Pine Strategic Horizon yhtiöstä. ”SantaParkin paneutuminen yksityiskohtiin, ja jatkuva elämysten parantaminen sekä lavastaminen tekevät SantaParkin elämyksistä aidosti muistettavia.”

Lisätietoja:

  • Toimitusjohtaja Ilkka Länkinen, SantaPark Ltd., ilkka(a)santapark.com
  • Perustaja Joseph Pine , Strategic Horizons Ltd tel: +1 (651) 653 6850 bjp2(a)StrategicHorizons.com

 

Taustatietoja:

SantaPark Oy on rovaniemeläinen yritys, joka tarjoaa ainutlaatuisia jouluelämyksiä Joulupukin luolassa, SantaParkissa. Yrityksen toimintaan kuuluu lisäksi ProSanta Joulupukkipalvelu ja elämyskohde Joulukka, sekä räätälöityjä VIP-matkoja tarjoava Lapland Luxury. Vuonna 2009 Ilkka Länkinen ja Katja Ikäheimo-Länkinen ostivat SantaPark Oy:n osake-enemmistön. Sen jälkeen luolan palvelutasoon ja elämyksellisyyteen on kiinnitetty paljon huomiota. Erityislaatuisia elämyksiä SantaParkissa ja Joulukassa kokee vuosittain yli 70 000 henkeä 41 maasta.

Forbes Magazine valitsi SantaParkin maailman parhaimmaksi joulumatkailukohteeksi vuonna 2011. SantaPark on saanut myös Games & Park Industry:n Golden Pony Award –tunnustuksen.

Strategic Horizons LLP

Joseph Pine ja Jim Gilmore ovat luoneet elämysteollisuuden teoriat, joissa he paneutuvat elämysten rakenteisiin, ja avaavat elämysteollisuuden saloja yrityksille ja liike-elämälle. Heidän kirjansa, The Experience Economy (1999), herätti paljon kiinnostusta elämysten suunnitteluun, asiakkaan elämyspolun hallintaan sekä elämykselliseen markkinointiin. Pine ja Gilmore ovat perustajia Ohiossa, USA:ssa sijaitsevassa ajatushautomossa, Strategic Horizons LLP – yhtiössä. Yrityksen tarkoitus on lisätä ja kasvattaa uusia, elämyksellisiä tapoja yritysten taloudellisen menestymisen parantamiseen.

 

Kuvassa alla Joseph Pine (vas.), Ilkka Länkinen ja Jim Gilmore.