fienru
ETUSIVULLE

307

PÄIVÄÄ
JOULUUN

 

Tervetuloa meille pikkujouluihin!

Tarjoamme neljää ainutlaatuista kohdetta ja neljää erilaista tunnelmaa pikkujoulujen viettoon. Mikä sopisi teille parhaiten?

Arctic Forest Spa – Metsäkyly

Pikkujouluillallinen tarjoillaan viihtyisässä sauna-lounge tilassa ja iltaa voidaan jatkaa rennosti saunan lauteilla. Saunaan mahtuu kepeästi isompikin juhlaseurue, sillä lauteille menee yhtäaikaisesti jopa 40 henkilöä. Makoisien löylyjen jälkeen on mukavaa pulahtaa terassilla oleviin porealtaisiin, käydä ilakoimassa avannossa raikkaan Sierijärven syleilyssä ja vielä voi käydä ihmettelemässä joulun tuloa Mökösaunassa. Paikka soveltuu 10-50 hengelle.

 

Santa Claus Secret Forest – Joulukka

Alle puolen tunnin ajomatkan päässä, järven rannalla käytettävissäsi on avaran metsän lisäksi järvimaisema, useita laavuja, Iso-Tokka -ravintola sekä pienempi Tokka-Kota, jossa illallisen voi valmistaa avotulella pienemmille juhlaseurueille. Satumainen Joulukka ohjelmineen on taatusti pikkujoulupaikka jossa jokainen pääsee mukaan aitoon joulutunnelmaan. Paikka soveltuu 10-120 hengelle.

 

SantaPark

Etsitkö täysin uniikkia tilaa pikkujouluvieraillesi, jotka ovat jo nähneet kaiken?
SantaParkin maanalaisessa luolassa on tilaa isommallekin juhlalle. Moneksi muuntuvassa juhlapaikassa voidaan viettää perinteisiä pikkujouluja tonttujen ja Joulupukin kera tai mikseipä hullutella jollain aivan muulla teemalla, mielikuvitus on vain rajana. Paikka soveltuu 100-1200 hengelle.

 

Rakas restaurant & bar logo

RAKAS Restaurant & Bar

Arctic TreeHouse Hotellin yhteyteen avataan marraskuussa upouusi RAKAS Restaurant & Bar. Ravintolan Skandinaavinen Bistro menu koostuu lähituottajien upeista raaka-aineista. Makunautinnon kruunaa isot panoraama ikkunat jotka kutsuvat sinut osaksi ympäröivää luontoa. Ravintolassa on 130 asiakaspaikkaa.

 

Pikkujoulun esimerkkimenu

Hinta alkaen 45 €

Tervetuliasglögi

Alkupalat

Loimutettua, kylmäsavustettua
ja ginigraavattua lohta
Sitruunamarinoitua haukea
Punasipulia ja smetanaa
Joulupukin suosikkisillit:
tomaatti, sinappi & sipuli
Savustettua paikallista possupastramia
Hitaasti paahdettua
paikallista naudanlihaa
Lähikunnan BBQ häränrintaa
Rosollia
Vihersalaattia
Talon perunasalaattia
Takametsien sienisalaattia
Talon Waldorfin salaattia
Vuohenjuustoa taateleiden
ja pähkinöiden kera

Pääruoka

Joulukinkkua Joulumuorin sinapilla
Paikallisia keitettyjä perunoita
tilli-voikastikkeella
Porkkanalaatikkoa
Perunalaatikkoa
Bataattilaatikkoa
Maksalaatikkoa puolukkahillolla

Jälkiruoka

Joulumuorin joulutorttuja
Piparimuorin piparkakkuja
Suussa sulavaa suklaakakkua
Raikasta marjajuustokakkua
Kahvia, teetä

 

Otathan yhteyttä, niin tehdään yhdessä teidän näköinen pikkujoulu!

SantaPark Arctic World

ravintola@santapark.com
info@santapark.com
puh. 0600 301 203

 

 SANTAPARK OY: TIEDOTE 23.09.2014

MAAILMAN PARAS ELÄMYSTUOTTAJA 2014 -PALKINTO SANTAPARKILLE SUOMEEN

SantaPark Oy vastaanotti USA:ssa vuoden 2014 Elämystuottaja-palkinnon. Elämysteollisuuden vuoden 2014 maailman parhaiten lavastetun elämyksen Elämystuottaja-palkinnon jakoivat Joseph Pine ja Jim Gillmore vuosittaisessa think About gaalassa USA:ssa. Aikaisemmin palkinto on jaettu vain kerran USA:n ulkopuolelle, ja silloin se meni Tanskaan, Lego-yhtiölle. Palkinto on jaettu vuodesta 1999 alkaen. USA:ssa palkinnon ovat saaneet muun muassa Geeq Squad sekä American Girl Place yritykset.  

Palkinto annetaan vuosittain yhtiölle, joka esimerkillisesti käyttää elämysteollisuuden periaatteita ja käytäntöjä lavastaessaan maailmanluokan elämyksiä asiakkailleen. SantaParkin palkinnon perusteena olivat poikkeuksellinen kyky todella unohtumattomien elämysten visualisoinnissa, suunnittelussa sekä innovoinnissa.

”SantaParkin laajentuminen ja aitojen, oikeiden jouluelämysten kysyntä ei ole jäänyt huomaamatta elämysteollisuuden ammattilaisilta maailmalta.” toteaa Ilkka Länkinen, SantaParkin toimitusjohtaja. ”Vuoden 2009 jälkeen on SantaParkissa ollut lähes tuhat työntekijää, ja loistava tiimimme on tehnyt vuosia lujasti töitä saadakseen SantaParkin elämykset huippuluokkaan. Mahtava tunnustus kaikille meidän yhteistyökumppaneille sekä henkilökunnalle.” jatkaa Länkinen.

“Olemme seuranneet SantaParkin toimintaa ja operaatiota useiden vuosien ajan”, kertoo Joseph Pine Strategic Horizon yhtiöstä. ”SantaParkin paneutuminen yksityiskohtiin, ja jatkuva elämysten parantaminen sekä lavastaminen tekevät SantaParkin elämyksistä aidosti muistettavia.”

Lisätietoja:

  • Toimitusjohtaja Ilkka Länkinen, SantaPark Ltd., ilkka(a)santapark.com
  • Perustaja Joseph Pine , Strategic Horizons Ltd tel: +1 (651) 653 6850 bjp2(a)StrategicHorizons.com

 

Taustatietoja:

SantaPark Oy on rovaniemeläinen yritys, joka tarjoaa ainutlaatuisia jouluelämyksiä Joulupukin luolassa, SantaParkissa. Yrityksen toimintaan kuuluu lisäksi ProSanta Joulupukkipalvelu ja elämyskohde Joulukka, sekä räätälöityjä VIP-matkoja tarjoava Lapland Luxury. Vuonna 2009 Ilkka Länkinen ja Katja Ikäheimo-Länkinen ostivat SantaPark Oy:n osake-enemmistön. Sen jälkeen luolan palvelutasoon ja elämyksellisyyteen on kiinnitetty paljon huomiota. Erityislaatuisia elämyksiä SantaParkissa ja Joulukassa kokee vuosittain yli 70 000 henkeä 41 maasta.

Forbes Magazine valitsi SantaParkin maailman parhaimmaksi joulumatkailukohteeksi vuonna 2011. SantaPark on saanut myös Games & Park Industry:n Golden Pony Award –tunnustuksen.

Strategic Horizons LLP

Joseph Pine ja Jim Gilmore ovat luoneet elämysteollisuuden teoriat, joissa he paneutuvat elämysten rakenteisiin, ja avaavat elämysteollisuuden saloja yrityksille ja liike-elämälle. Heidän kirjansa, The Experience Economy (1999), herätti paljon kiinnostusta elämysten suunnitteluun, asiakkaan elämyspolun hallintaan sekä elämykselliseen markkinointiin. Pine ja Gilmore ovat perustajia Ohiossa, USA:ssa sijaitsevassa ajatushautomossa, Strategic Horizons LLP – yhtiössä. Yrityksen tarkoitus on lisätä ja kasvattaa uusia, elämyksellisiä tapoja yritysten taloudellisen menestymisen parantamiseen.

 

Kuvassa alla Joseph Pine (vas.), Ilkka Länkinen ja Jim Gilmore.